Aktiviteter

Bad
Kiosk
Lovsång
Pysselhörna
Trycka T-shirt
Sällskapsspel
Sport
My Story
Party

Bad

Inget sommarläger utan möjlighet till att bada. Tillsammans med en ledare kommer vi minst en gång varje dag ordna badtillfälle, så glöm inte att ta med badkläderna!

Kiosk

Glömt godiset hemma eller sugen på en riktigt kall och törstsläckande läsk? Då är kiosken till för dig! Under lägret har vi öppet under bestämda tider. Vi säljer läsk, godis och snacks till billig peng, så ta med dig lite fickpengar. Vi uppskattar små valörer (mynt och 20-50-kr-sedlar), framför allt i början på lägret. Men det går såklart även bra att swisha!

Lovsång

Trött på din vanliga spellista, nyfiken på vilka lovsånger vi kommer sjunga på lägret, eller kanske bara vill tagga inför lägret? Senare i vår kommer vi lägga upp en spellista med de sånger som vårt lovsångsband kommer ha med under lägret!

Pysselhörna

Inte sugen på att bada, sporta eller spela spel? Då kanske vår pysselhörna kan underhålla dig? Parallellt med eftermiddags- och kvällsaktiviteterna har du möjlighet att klippa, klistra, måla, rita, teckna och vara kreativ på massa sätt!

Sällskapsspel

Gemenskap byggs oftast runt bordet. Är det inte mat, så är det sällskapsspel. Och vi har massor av sällskapsspel att välja mellan. Dra ihop ett gäng, välj ett spel, kör igång och utmana varandra i strategi, balans, snabbhet eller bara vem som skrattar mest och högst.

Sport

Under Boost Camp brukar vi ha både turneringar i fotboll och volleyboll. Se till att packa ner idrottskläder om du vill vara med. Mer info kommer…

My Story

Vi tror på att Gud vill möta dig under lägret och vi arbetar för att lägret ska ge dig massa möjligheter att lära känna Jesus bättre. Vi tror också att saker kommer hända under lägret vad gäller din tro och relation till Jesus. Under sista kvällen har vi något som kallas “My Story”, där du får möjlighet att berätta vad Gud har gjort i ditt liv under lägret. Det är så underbart att få höra dessa berättelser och få fira tillsammans!

Party

Under sista kvällen på lägret är det fest! Vi kommer ha massa spex och dans och annat skoj. Har du nåt spex eller framträdande du vill bidra med? Förbered och hör sedan av dig till ledarna under lägret.