Anmäl dig

Härligt att du ska hänga med på Boostcamp!

Vecka 32 närmar sig med stormsteg och vi ledare laddar, ber och planerar för fullt för att göra ett så bra läger som vi bara kan. Vi är medvetna om att Covid19/coronas framfart kan komma att spela en avgörande roll om vi kommer kunna genomföra lägret eller ej, men i nuläget planerar vi för att det kommer att gå. Hela tiden så håller vi oss uppdaterade kring folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer och kommer i god tid att meddela om lägret inte går att genomföra.

Deltagaravgift

Anmälan öppnar 1 Maj och då gäller priset 900kr. Till skillnad från föregående år så ber vi dig att INTE betala in för än 20 juni (då betalningsfönstret kommer att vara öppet till 30 juni). I detta läget vet vi nämligen om vi kommer satsa på att genomföra lägret eller inte. Det pris du betalar gäller alltså från NÄR DU ANMÄLT DIG.

Vi har ett begränsat antal platser på lägret, så det är först till kvarn som gäller. Om lägret blir fullt så kommer du att stå med på en reservlista och blir kontaktad huruvida en plats öppnat upp sig eller inte.

Åldersgräns

Lägret är för de som går/gått högstadiet och gymnasiet, och du ska alltså vara född 2001-2007. Är du ung vuxen och skulle vilja vara med på lägret, ber vi dig kontakta ledningsteamet. Tonåringar kommer att prioriteras till lägerplatserna och övriga får vara med i mån av plats.