Anmäl dig

Åh, vad kul att du vill vara med på Boost Camp!

Från och med 1 juli går det bra att anmäla sig till reservlistan till Boost Camp. Fyll i dina uppgifter i formuläret längre ner för att anmäla dig.

Efter att du har anmält dig skickas ett bekräftelsemejl till dig och den mejladress du angivit som målsmans mejladress. Detta mejl bekräftar att vi har mottagit din anmälan till reservlistan, men ger dig inte garanterat plats till lägret. Vi kommer att i mån av plats att kontakta dig under sommaren för att se om du fortfarande är intresserad av att vara med på lägret. Betalningsinformation kommer i samband med detta, men bra att veta är att du har en vecka på dig att betala från att du bekräftar ditt intresse att vara med. Därefter släpps din plats tillbaka till de som står på reservlistan. När vi har registrerat din betalning, kommer du att få ett bekräftelsemejl på detta och din plats på lägret är då helt bekräftad.

Deltagaravgift

Deltagaravgiften gäller då du betalar, oavsett när du anmälde dig.

850 kr om du betalar i maj
1000 kr om du betalar fr.o.m. juni och framåt

Åldersgräns

Deltagare är 13-19 år gamla.
Boost Camp är ett sommarläger för tonåringar. Som deltagare ska du därför vara född 2000-2006. Är du ung vuxen och skulle vilja vara med på lägret, ber vi dig kontakta ledningsteamet. Tonåringar kommer att prioriteras till lägerplatserna och övriga får vara med i mån av plats.