Info

BOOST CAMP är ett sommarläger för tonåringar i högstadiet och uppåt och äger rum 7-11 augusti på Bosarps läger- och kursgård (www.bosarp.se, se länk för vägbeskrivning) i Skåne. Under dessa dagar samlas närmare 100 underbara deltagare och fantastiska ledare för gött sommarhäng, massor av olika sorters aktiviteter och tävlingar, och inspirerande undervisning i kristen tro. Lägret har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Pris

850 kr (early-bird för dig som betalar i maj)
1000 kr (för dig som betalar i juni, oavsett när du anmälde dig)
Mat och logi ingår.

Anmälan

Anmälan öppnar onsdag 1 maj.
Efter att du har anmält dig skickas ett bekräftelsemejl till dig och den mejladress du angivit som målsmans mejladress. Där hittar du en länk till betalning via Payson. Du har fram till anmälan officiellt stängs (30 juni) att betala deltagaravgiften – efter deadline släpps din plats till de som anmält sig till reservlistan. De som finns på reservlistan har en vecka på sig att betala innan deras plats släpps vidare till de som står på reservlistan. När vi har registrerat din betalning, kommer du att få ett bekräftelsemejl på detta och din plats på lägret är då bekräftad.

Åldersgräns

Deltagare är 13-19 år gamla.
Boost Camp är ett sommarläger för tonåringar. Som deltagare ska du därför vara född 2000-2006. Är du ung vuxen och skulle vilja vara med på lägret, ber vi dig kontakta ledningsteamet. Tonåringar kommer att prioriteras till lägerplatserna och övriga får vara med i mån av plats.

Arrangörerna

BOOST CAMP arrangeras av Malmö Pingstförsamling, Korskyrkan i Örkelljunga, Pingstkyrkan i Hässleholm och Pingstkyrkan i Osby och med stöd från Pingst Ung Skåne.