Info

BOOST CAMP är ett sommarläger för tonåringar i högstadiet och uppåt och äger rum 5-9 augusti på Bosarps läger- och kursgård (www.bosarp.se, se länk för vägbeskrivning) i Skåne. Under dessa dagar samlas närmare 100 underbara deltagare och fantastiska ledare för gött sommarhäng, massor av olika sorters aktiviteter och tävlingar, och inspirerande undervisning i kristen tro. Lägret har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Uppdatering efter COVID-19

Som väntat kommer vi tyvärr inte kunna utföra Boostcamp på det sättet vi gjort de senaste åren pga situationen med Covid19. Vi i ledningsteamet har dock beslutat att utföra lägret på ett annat sätt i år. Det kommer att bli två kortare läger med endast 45pers på varje. Detta för att hålla oss inom ramarna för summan på den grupp som är tillåten att komma samman i dessa tider. Vi kommer även se över regler så att vi följer hälsovårdsnämndens riktlinjer med god hygien och avstånd så långt det är möjligt. Vi ber föräldrar att vara redo att hämta sitt barn vid minsta förkylningssymtom, samma regler som i skolan. Så du som är född -07, -06 och -05 är välkommen 5/8 kl 11.00 och hämtas 7/8 kl 12.00. Du som är född -04, -03, -02 och -01 är välkommen 7/8 kl 14.00 och hämtas 9/8 kl 15.00. Har man önskemål att trots din ålder få vara med på den andra åldersgruppens läger, så försöker vi vara flexibla och fixa allt så bra det går under omständigheterna. Avgiften kommer därmed gå ner till 500:- per deltagare. Vi planerar annars för fullt med möten, lekar, fest med mera så att denna nya form av läger ska kännas rolig om än annorlunda. Betalningen öppnar 20juni och anmälda deltagare har t.om. 30 juni på sig att betala anmälningsavgiften. Har den inte kommit in lämnas platsen till någon på reservlistan. Just nu är lägret fyllt och de som nu anmäler sig hamnar på reservlistan.

Pris

500 kr.
Mat och logi ingår.

Anmälan

Anmälan öppnar fredag 1 maj.
Efter att du har anmält dig skickas ett bekräftelsemejl till dig och den mejladress du angivit som målsmans mejladress. Där hittar du en länk till betalning via Payson. Eftersom vi inväntar nya direktiv från Corona så kommer vi dock inte att öppna betalningen för än 20 juni. Du har sedan fram till anmälan officiellt stängs (30 juni) att betala deltagaravgiften – efter deadline släpps din plats till de som anmält sig till reservlistan. De som finns på reservlistan har en vecka på sig att betala innan deras plats släpps vidare till de som står på reservlistan. När vi har registrerat din betalning, kommer du att få ett bekräftelsemejl på detta och din plats på lägret är då bekräftad.

Åldersgräns

Deltagare är 13-19 år gamla.
Boost Camp är ett sommarläger för tonåringar. Som deltagare ska du därför vara född 2001-2007. Är du ung vuxen och skulle vilja vara med på lägret, ber vi dig kontakta ledningsteamet. Tonåringar kommer att prioriteras till lägerplatserna och övriga får vara med i mån av plats.

Arrangörerna

BOOST CAMP arrangeras av Malmö Pingstförsamling, Pingstkyrkan i Lund, Pingstkyrkan i Hässleholm och Pingstkyrkan i Osby och med stöd från Pingst Ung Skåne.