BOOST CAMP är ett sommarläger för tonåringar i högstadiet och uppåt och äger rum på Bosarps läger- och kursgård (bosarp.se) i Skåne. Under dessa dagar samlas totalt närmare 100 underbara deltagare och fantastiska ledare för gött sommarhäng, massor av olika sorters aktiviteter och tävlingar, och inspirerande undervisning i kristen tro. Lägret har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Pris

Early bird (12 maj – 11 juni): 1100 kr*
Ordinarie: (12 juni – 31 juli): 1300 kr*
Mat och logi ingår.

Om du har svårt att betala hela eller delar av anmälningsavgiften så kontakta din lokala ungdomspastor/-ledare innan du anmäler dig, så hjälps du vidare. Ingen ska behöva missa Boost Camp på grund av att man inte har pengar/ekonomi.

* Rabatterat pris om man är/blir medlem i en lokalavdelning under Pingst Ung. Ordinarie pris är annars 1350 kr resp. 1550 kr.

Anmälan

Anmälan öppnar fredag 12 maj och sker online. Efter att du har skickat in dina uppgifter till oss, så skickas ett bekräftelsemejl till dig och till den mejladress du angivit som målsmans mejladress. Där hittar du en länk till betalning via Payson. Du säkrar din plats genom att slutföra betalningen. Om du inte har betalat innan anmälan stänger, så placeras du automatiskt på en reservlista. När vi har registrerat din betalning, kommer du att få ett bekräftelsemejl från Payson på detta och din plats på lägret är då bekräftad.

Åldersgräns

Deltagare är 13-19 år gamla.
Boost Camp är ett sommarläger för tonåringar. Som deltagare ska du därför vara född 2004-2010. Är du ung vuxen och skulle vilja vara med på lägret, ber vi dig kontakta ledningsteamet. Tonåringar kommer att prioriteras till lägerplatserna och övriga får vara med i mån av plats.

Arrangörerna

Detta läger arrangeras av Pingst Ung Skåne tillsammans med ett flertal pingstkyrkor i Skåne.